VALORACIONES DESDE EL CORAZÓN

Cada persona que me da su opinión sobre mi libro y cómo ha influido en su vida, me siento contenta y feliz por lo que le he podido aportar.

GRACIAS, GRACIAS, GRACIAS

Estas son algunas de las reseñas que me han hecho:

"Cuando lees el libro de Kimi es como si la tuvieras delante y te contara su historia de viva voz. Puedes sentir todas sus emociones en tu propia piel. ¡Tan real es!. Cómo un dolor tan grande puede convertirse en un amor tan verdadero... ¡Admirable! Un libro que todo el mundo debería leer. Gracias gracias gracias por recordarnos que todo cambio es posible cuando lo envuelves de amor y gratitud".❤️❤️❤️
Mª Àngles Gou
"Una experiencia más que mágica al leer este libro. Para mí ha sido más que la lectura de un libro convencional... ha sido entrar en una historia de mucho dolor y verla convertida en Amor. ¿Cómo una situación tan dura como la pérdida de un hijo puede ser trasformada en amor?! ¡Pues Kimi lo ha logrado expandiendo amor y en este libro magnifico lo veréis! ¡Mil gracias!!".
Marta Colomer
"Res pot suplir una pèrdua, l’únic que podem fer es aprendre a conviure-hi i continuar vivint. La Kimi en el seu magnífic llibre ens explica com ho ha fet ella. Ha sabut transformar el seu dolor en amor i pot se de gran ajuda per aprendre a viure, no només pels que hem patit una pèrdua, si no per aquelles persones que cerquem una vida plena.".
Neus Privat
"Un libro sencillo y fascinante donde la experiencia de la autora enriquece mi vida. Escrito para enriquecer la vida de quien lo lea. Sencillo y enriquecedor. Un libro que te aporta, te enriquece, te anima y te empodera".
David Iruela
"A ma mare i a mi ens ha agradat molt per la intensitat, l'emotivitat, la sinceritat i per ser un exemple de vida. Una abraçada".
Eva Martí
"Este libro es la herramienta que todo el mundo tendría que tener para superar obstáculos. Gracias, gracias, gracias. Te amo❤❤".
Rosa Ballesteros
"Este libro es la herramienta que todo el mundo tendría que tener para superar obstáculos. Gracias, gracias, gracias. Te amo❤❤".
Rosa Ballesteros
"Quan llegim un llibre o mirem una pel·lícula, i ens l’acompanyen amb el comentari “basat en una història real”, aquest és un esquer que ens atrau per a caure-hi de quatre grapes. De vegades, però, ens quedem amb el dubte de si la història va passar o no de debò. Amb el llibre de la Kimi això no pot ocórrer, perquè tots els qui la coneixem sabem que els fets que s’hi narren van tenir lloc de veritat. Ara bé, pels qui no han gaudit de la sort de conèixer l’autora en persona, un cop s’hagin capbussat en l’obra, de ben segur que hi respiraran autenticitat a cada pàgina. Això és molt meritori. Ser capaç, sobretot quan no ets una escriptora professional, de narrar una vivència i que els lectors s’hi sentin atrapats, commoguts, no és a l’abast de tothom. Que lluny dels tòpics habituals, facis sentir als altres una experiència pròpia com si fos el destinatari qui l’hagués viscut, és un rar miracle, una benedicció. Realment, hi descobreixes algú a qui el dolor ha transformat, una ànima sensible que parla des del cor i utilitza les paraules amb aquelles ressonàncies que ens fan venir ganes de millorar. Al capdavall, l’efecte que provoca la lectura és el mateix que en ella quan el va redactar: una demostració evident que la mort no és el final sinó una oportunitat. De ben segur que, qui s’hi capbussi, en sortirà renovat, com si li haguessin plantat una llavor que no pararà mai de créixer, una sement que ajuda a estimar i ens condemna a ser agraïts a la vida, malgrat".
Jordi Bosch
"Me llamo Natàlia, una mujer cualquiera, con una vida normal, sinó fuera que padezco de una patología crónica llamada TLP (trastorno limite de la personalidad), ¿loca? No que va, aunque a algunos la frase les suene a película de terror, ¿miedo? mucho, ¿lágrimas? demasiadas en mi mochila llamada vida, ¿sufrimiento? sobrepasado. Marzo de 2012, no pude más, con nada ni con nadie y quise irme, ¿donde? a ese sitio que nadie ha vuelto llamado cielo, pero no lo conseguí. Pero hice el viaje, vi el túnel, largo y negro y vagamente recuerdo más, bueno sí, los reproches de mi familia, que a día de hoy siguen, en sus miradas, en sus actos y no perdonan. Enero 2019 te escuche en TV, tus ojos, tu mirada angelical, tu voz tenue. Cuando el presentador introdujo tu historia, una lágrima enorme me entro en la boca, me hice pequeña, enana, ¿qué era yo a tu lado?, ¿qué clase de mujer era?, delante de tan magestuoso dolor. No podía dejar de escuchar a esa guapa mujer pelirroja con esa singular sabiduría presentaba un libro, el día que lo tuve en mis manos vi que no era un libro, era un manual de vida, un canto al amor, a la generosidad, al valor. Gracias Kimi por enseñarme a salir de ese túnel, por devolverme al asfalto, a mis montañas, a amar al sol como lo amo, a sentir el agua del mar en mi cuerpo como un don divino, a ver a los demás como seres divinos, a no ser una egocéntrica de mi dolor, y ver que no estoy sola. Un libro redactado desde el centro del corazón, desde el más grande de los amores terrenales, el de una madre. Y yo ahora pienso, solo una madre puede dar a luz y luego vivir sin esa luz, o solo verla de otra manera, una manera que solo ella ve. Un libro que me hizo aprender y sacar lo mejor de mi, mi enseño paz, tranquilidad, me ayudo a volver a caminar sola después de estar pasando por una depresión. Un libro real, de una mujer de carne y hueso, que transmite un dolor real, y de su integración paso a paso a su vida, una vida diferente, opto por vivir, y lo más importante regala su vida día a día a su hijo, ¿hay algo más grande que un ser humano pueda regalar? Gracias gracias gracias, Kimi. Me has dado una lección de vida, me has enseñado que la opción B no existe, he aprendido a regalar amor, sin esperar nada a cambio, practico la gratitud día a día, vivo por ser mejor y me crezco cuando veo que los demás lo notan, que mejor regalo me puede dar la vida, uno me lo dio el día que te conocí, y tu libro que me acompaña como mi talismán en mi mesita de noche.".
Natalia Bellver
"J'ai connu Kimi avant , je connais la Kimi aujourd'hui .Il y a eu une différence impressionnante que j'ai vécu jour après jour . Des ténèbres à la réinvention de sa vie actuelle! Tout ceci est sincèrement expliqué dans son livre avec une authenticité qui provoque à la lecture un état d'émotions fortes. La manière de s'exprimer sur son fils Adrien fait que l'on ressente cette histoire comme si elle nous appartenait . Je recommande cette lecture à toutes les mères ayant des fils adolescents .".
Gabrielle Cécile Pinsard
"Kimi t’admiro, gràcies per obrir aquest gran cor que tens, encara que no tots els dies surti el sol tu fas que brilli, perquè transformes lo negatiu amb positiu i trobes nous camins per tirar endavant....Ens ensenyes a lluitar,que s’ha de mirar endavant costi el que costi i que després d’una pujada bé una baixada....Gràcies per tanta sinceritat...Per aquest llibre tant profund, sincer i explicat amb el cor... Mil gràcies i sobretot que aquesta nova Kimi no deixi mai de brillar perquè ets VIDA.".
Silvia Puig Planells
"LA KIMI. Aviat contaran tres anys del dia que vaig sentir a parlar per primera vegada de la Kimi. Va ésser en un tió entre germans, en una nit especial de Nadal. A les dues de la matinada obro el meu regal de tió, fem l’amic invisible la nit del 24... L’Albert: el meu germà preciós va aconseguir que a mi em toqués el regal que ell havia comprat. El va comprar per a mi i el va comprar per la Kimi. Ell sabia que jo l’apreciaria molt, ell sabia el profit que en trauria. Es tractava del llibre que ha escrit la Kimi on parla de la superació del pitjor dolor, la mort del seu fill Adrià. Es tractava també d’una llibreta, pàgines en blanc,amb la mateixa portada del llibre: Fons negre senyal de dolor i per sobre les paraules vibrants de gràcies, t’estimo i sobretot molt de color, senyal de vida que és com se sent ara la Kimi, viva, molt viva. Ha transcendit el dolor, ha après una gran lliçó, la més difícil lliçó d’Amor popi. Ha aconseguit sortir del pou on es trobava atrapada. Ningú que s’estimi a si mateix es pot permetre viure de dol tota una vida, el seu fill no ho voldria -ha entès per fi! Em queda claríssim com se sent en la presentació d’avui, tres anys més tard. La conec per fi, després de tres anys, després d’haver llegit el seu llibre, després d’haver conegut el seu trànsit pel dolor i la seva admirable recuperació. Entro a la sala de presentació, cares joves, la Kimi potser nerviosa, rostres desperts. Arribo molt d’hora, potser massa. La sala s’omplirà a vessar per la seva xerrada. Em presento com a germana de l’Albert, ella em somriu. –Dóna-li molts records al teu germà! –em diu... Parlem poca estona tot primer, ha d’anar per feina. L’acompanyen uns nois joves, somrients. Sala austera, lluminosa, tot el seu material dispers en una taula i comença la presentació... Durant més d’una hora m’embadaleix parlant la Kimi, semblaria que em parla una veu del més enllà i semblaria que s’adreça a mi. -Vull el que té la Kimi –em dic. Ella viu no pas sobreviu en aquests moments. Se sent una nena diu, ho agraeix absolutament tot, sap meditar, no es queixa, estima als seus dos fills, a tothom. Es comunica meditant amb l’Adrià, qui l’inspira a Viure. Es comunica amb en David , el seu segon fill, amb qui comparteix negoci i una vida. Ha desplegat per a l’Adrià el projecte Kimi cor: amb la venta del llibre, de les llibretes i de un munt de material lluminós expandeix Amor i ajuda a agrair, a estimar, a perdonar, sobretot sempre a agrair... Una part dels guanys pels pallassos que animen als nens ingressats a l’hospital “El Trueta”. No és fins al final de la presentació que anomena l’ho’oponopono, una tècnica ancestral Hawaiana de resolució de conflictes que la meva parella i jo portem un temps practicant, des que ho vaig conèixer a través de les pàgines del seu llibre. Hem escoltat un munt de vídeos a yotube, hi ha mil versions, milers d’interpretacions que s’aparten de la seva essència. Com passa amb les religions i amb tot: hi entra l’home i ho mal interpreta tot amb el seu afany de voler saber-ho tot, de tenir la raó. Però siguem humils carai, mai ho sabrem tot, hi ha unes lleis naturals que per ventura s’imposen i són perfectes, mai les abastarem. En un clic sento que l’ho’oponopono és agrair, bàsicament connectar amb l’agraïment. És la Kimi qui m’ho fa entendre... Agrair, estimar i perdonar.. Al arribar, la Kimi ens ha fet omplir unes paperetes amb les nostres dades, per un sorteig –ens han dit. Sortegen un regal i el guanyo jo: una llibreta en blanc amb la seva coberta negra folrada a colors i les paraules vibrants de gràcies i t’estimo –una llibreta igual que la del tió de fa tres anys- i, un imant folrat igual per a la nevera. -Si hi ha miracles i màgia tal com experimenta la Kimi, jo la guanyaré aquesta llibreta –penso per dintre en el moment del sorteig. Jo l’he perduda aquesta màgia, però sé de primera mà que hi és, la tenia de nen i l’he tinguda després del meu accident de trànsit... -Anna Vila LLansó –sento que diu la Kimi M’acosto a rebre el premi, ja tinc firmat el llibre que li he comprat. Ara em firmarà la llibreta. Intueixo que se m’obra el camí que tant esperava, intueixo que recuperaré l’Anna del passat, la que no tenia por, la que sabia somiar, la que agraïa i sabia que hi ha màgia entre nosaltres, hi ha força, hi ha Amor. La Vida està en tots i en Tot i la meva de vida es desperta, cada vegada hi veuré més i més clar. En un clic, gràcies a la Kimi, capto l’essència de l’ho’oponopono, en un clic m’adono del que li manca a la meva vida: Necessito valorar i deixar-me de queixar i la màgia tornarà! I la Kimi m’hi ajudarà a agrair, amb el seu afany d’ajudar, amb el seu repte de l’agraïment per 28 dies en què ella ens guia amb els seus missatges. Un repte que es repetirà una i una altra vegada, per sort meva, per sort de tots el del grup que ella ha creat.".
Anna Vila
"La meva reacció quan vaig tenir el llibre a les mans va ser "ostres el llibre, ho ha aconseguit, uauu" i després moltes emocions en van venir a la ment: admiració, respecte... envers ella, ja que sabia com era d'important i el camí que havia fet fins a sortir a la llum. Fa molts anys que conec a la Kimi i tot el que escriu no és nou per mi, he vist molt de prop com ha estat aquest llarg camí i com ha transformat, tal com explica en el llibre, el dolor en estimació. També que el camí ha estat dur però quan ella va dir “PROU, he de canviar i transformar la ràbia i la tristesa en amor" els passos van ser ferms i sempre ho ha va tenir clar i per això avui podem gaudir d'aquest bonic relat. Al llegir-lo he reviscut moments i és com condensar-los tots en un relat ordenat i filat de tot el que ella ha sentit durant aquests anys, i per fí, poder-lo treure cap a fora amb l'objectiu que ella ens proposa. Enhorabona T'estimo."
Mariona Frigola
"Gràcies per  les boniques paraules que em dediques , m’he emocionat. Ara mateix he acabat de llegir el teu llibre: t’estimo, gràcies.  Et reconec i et felicito. El camí de la recerca és dur i així ho has expressat i així ho he sentit quant ho llegia. M’agrada com esta escrit, perquè és la manera que tu t’expresses, un llenguatge clar, sincer i entenedor tal com ha de ser, la veritat és senzilla. Has sabut transmetre el dolor, la incertesa, la lluita, la fe, la constància, la gratitud, l’amor... Crec que el teu primer llibre, pot ajudar a molta gent a superar una gran pèrdua. És un orgull tenir-te com amiga. Endavant sempre endavant".
Maria Costa
"Este libro es una crónica detallada del negro transitar por el duelo, escrito desde el dolor más profundo de un corazón destrozado por la pérdida hasta el renacimiento del amor y el gozo de vivir. Es un canto a la vida, a la amistad y, sobre todo, a la aceptación humilde de aquello que no podemos cambiar, para entregarnos humildemente a la voluntad delo más sagrado que hay en nosotros. Y es entonces cuando encontramos, en cada paso, las personas, las oportunidades y las certezas que nos conducen a recuperar la serenidad y la paz interior desde las cuales podemos dar un sentido nuevo y más profundo a nuestra existencia."
M.ª Carmen Martínez
"Bona tarda, Kimi, Quina sort ha estat conèixer-te. Com a persona ets fantàstica, com amiga adorable i com a clienta, diligent. El teu llibre és excel·lent. Reflecteix el poder de la ment i d’una actitud mental positiva. Permet veure com sortint de la feblesa una persona es pot enfortir. És inspirador i basat en la premissa de que quan més dones, més reps. Ens mostres com amb voluntat, ganes, treball i amor, som capaços de superar-ho tot i ajudar als demés. L’agraïment ha estat un fil conductor. És un exemple a seguir que desitjo serveixi de font d’inspiració a milers de persones en el mon que han tingut una experiència similar o de dolor profund a la seva vida. És més, no cal tenir-lo per llegir-lo i transformar la teva vida. Moltes gràcies per ser com ets."
Miquel Pino
"T'ESTIMO,  GRÀCIES  ha estat un llibre que m’ ha aportat sentiments molt diversos: tristesa, dolor, conformisme, serenitat ... i alhora també molta admiració. A través de la tràgica experiència viscuda i relatada per la Kimi, és llavors quan me’n adono de que res és per sempre i que tot el que passa té un perquè. Impressionant, admirable i exemplar, el gran coratge de la Kimi en aconseguir transformar la seva profunda tristesa i buidor en gratitud. Això és molt gran! Es necessita molta valentia i fortalesa per poder fer-ho. Ensorrar-se i caminar per la vida amb victimisme no seria la solució. Cal tirar endavant, veure l'ampolla sempre plena, aquesta és la clau de l’actitud pel canvi. Tots tenim una història, i en algun moment de la nostra vida ens hem sentit abatuts i vençuts. Saber trobar la sortida per tirar endavant costa molt, i fins que un mateix no se’n adona que ha de continuar lluitant per avançar no és fàcil! El camí a fer és aspre, decebedor a vegades, tot i tenir la gran sort de  trobar-te, persones que et van empenyent dia rere dia perquè ho aconsegueixis. El canvi, però, és teu, has de ser tu mateix que canviïs la perspectiva de les coses. He de dir que el llibre m'ha encantat, sobretot pel llenguatge tan planer i sincer amb el que ha estat escrit. Tot i que amb la Kimi ens coneixíem de tota la vida,  perquè en un poble com Banyoles tothom, qui més qui menys, sap l’un de l’altre, mai havia tingut amb ella una relació propera i d’amistat que em permetés saber com de gran n’és. Encara recordo aquell dia. Tot Banyoles anava ple: - El nen petit d'en Pere Roca i la Quimeta de Can Pericus ha tingut un accident i és mort - . Recordo la tristor que vaig sentir... Recordo també el vostre dolor, al tanatori, aquell voler trobar una  paraula de consol i no trobar-la... Vaig sentir a dir que la Kimi havia escrit un llibre sobre la mort de l' Adrià  però, he de ser sincera, en un principi no hi vaig parar gaire atenció. Un dia a través d'una coneguda comú, la Kimi em va fer arribar dos adhesius que deien: Perdona'm, T'estimo, Ho sento, Gràcies. Aquestes quatre paraules em van fer començar a pensar molt. Quatre senzilles paraules van despertar en mi la curiositat per llegir el llibre. Vaig començar-lo un matí  i a la tarda ja l'havia acabat. He de dir que, quan el vaig llegir jo havia superat una bona part d’una etapa difícil de la meva vida però en molts moments m'he sentit identificada amb els sentiments expressats per la Kimi, tot i que la meva experiència ha estat una altra. Jo no he perdut una persona estimada, a  mi em van diagnosticar una greu malaltia, que va fer que la meva vida s’aturés de cop. Certament, la de la Kimi i la meva, són vivències molt diferents, però els sentiments, i les sensacions, poden ser molt iguals. Després d’una delicada operació de 7 hores, amb un equip de 14 neurocirurgians,  vaig adonar-me que la vida m’ havia donat una segona oportunitat. A partir d’aquell moment vaig començar a entendre que això era una prova més a la meva vida i vaig optar per ser positiva. Vaig començar a sentir la necessitat de voler mostrar la meva gratitud a tots aquells que m'havien fet costat... Gràcies a la meva malaltia, he aprés molt... Molt sobre la vida, sobre les persones i els seus valors. I ara puc dir que  estic completament segura que els petits detalls marquen la diferència; que un somriure, o simplement una frase escrita per Whats app  acompanyada d'una emoticona amb un petó val més que tot l'or del món. He aprés que les coses passen i que no et pots quedar mai amb un per què a mi? Cal ser positiu i tirar endavant sempre. He après tant!, sobretot de les persones, de l’amor, de l’estimació, de la humilitat... Me’n he adonat que cada moment, cada dia, cada situació de la vida és una bona ocasió, una bona oportunitat, per estimar i agrair.. He comprés que cada dia de la nostra vida és un regal i l'hem aprofitar al màxim perquè quan s'acaba el dia tot el que hem deixat de fer o dir restarà en el fons sense sentit... He descobert la part positiva del meu mal son! Només per tot això crec que  ha valgut la pena! Però m’entristeix pensar que només he estat capaç d’adonar-me  de tot el que realment té valor a la vida  després d’haver estat malament. Tan debò tots gaudíssim  d'aquests sentiments en cada moment del nostre dia a dia i no haguéssim de passar per un mala època per descobrir-ho. Felicitats Kimi pel llibre i per ser com ets. Valenta!  Endavant sempre. T'estimo , gràcies , gràcies , gràcies"
Marta Grabuleda
"Un llibre que va directament al nostre cor, des del  més profund, per alliberar-nos de tot el patiment i connectar-nos amb l’energia més elevada: l’amor. Una lectura transformadora, divina, que ens connecta amb la llibertat i la capacitat d’estimar reals.."
Yolanda Modrego
"Més enllà de l’esperit de superació i de l’amor en sí, t’estimo, gràcies et mostra que davant les incerteses i adversitats pròpies de la vida, sempre es pot trobar la llum."
Marc Alonso
"Ens trobem davant d'un llibre planer i fàcil de llegir, que t'enganxa i no pots parar fins que l'has acabat. Té parts molt crues, però d'altres que t'arrenquen un somriure, i fins i tot, una en concret, on s'hi explica un fet inquietant i increïble. En definitiva es tracta del relat d'una mare que explica la terrible experiència de la pèrdua d'un fill. Aquest llibre pot ajudar a persones que hagin passat per la mateixa situació, no a superar-ho, però sí a aprendre a conviure-hi adoptant un estil de vida diferent i valorant molt més les petites coses de cada dia."
Marta Coromines
"Ja m'he llegit el t'estimo, gràcies. Ha estat com recordar tot el que em vas explicar. Uuauuuuu!!!  Hi ha molts missatges que me'ls quedo per tirar endavant i caminar decididament amb plenitud. L'enhorabona, Kimi. Acabo d'arribar d'un “mini retir” de dos dies però molt intens i saps quin va ser el primer llibre que vaig veure al prestatge de la sala? Ho’oponopono‼ De seguida vaig reconèixer que l'escriptora era la mateixa que t'havia escrit el pròleg i a qui tu descrius tan amablement. A ella li vas dir "jo vull ser com tu" i avui  jo et dic a tu, Kimi, que tant de bo jo arribi a ser com tu i a ser capaç d'arribar a acceptar al 100% i de tot. Gràcies, Gràcies, Gràcies."
Vanessa Forner
"Quan el dolor d’una mare és la guspira que encén el foc de l’amor, la recerca d’allò més bo que tenim a dins pot engendrar una història tan tendra i colpidora com aquesta. Viure -fins i tot les situacions més dures- transforma. Segur que llegir aquest llibre també et transforma a tu.."
Albert Bayot
"Aquest matí abans de que sortís el sol m'he posat a llegir el teu llibre i no he pogut deixar-lo fins que l'he acabat d'una tirada. Per a mi has aconseguit  expressa,  des de la humilitat i senzillesa, la gran oportunitat que tots tenim de viure plenament la vida des de l'acceptació, l'agraïment, el perdó i l'amor. De com podem transformar la foscor i el dolor de la pèrdua a una llum i un amor infinits. Es nota que està escrit des del cor i al cor arriba. També hi ha un munt de saviesa. Amb la teva perseverança i amor t'apropes al teu somni i ajudes que cada dia sigui millor per algú... El que fas és meravellós. Endavant! Gràcies per existir.."
Joan Coll